*

Mike Pohjola

Duplo-blogi Blockistan

Pidämme 2,5-vuotiaan poikani kanssa Duplo-blogia nimeltä Blockistan. Se on osoittautunut hauskaksi tavaksi olla yhdessä, vaikka hän ei tätä blogiulottuvuutta vielä täysin sisäistäkään...

Laitoin juuri paljon uusia hienoja juttuja, kuten viisi- ja kuusikulmioita, Simpsonit ja Duplo-lumihiutaleita! Käykäähän vilkaisemassa!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän mikepohjola kuva
Mike Pohjola

Joo, kyllä tässä jotenkin matemaattinen tai geometrinen ulottuvuus onkin.

Ehkä varmin tapa säätää noita kuva-asioita on blogimerkintää kirjoittaessa tai muokatessa painaa sieltä tekstilaatikon alalaidasta Ota editori pois käytöstä -nappia.

Sitten näkee blogimerkintänsä koodikielisenä.

En voi nyt kirjoittaa sitä koodia tähän, koska sitten se näkyy kuvana... Kuva näyttää koodina kuitenkin sellaiselta, että on ensin pienempi kuin -merkki, sitten teksti img src="http://blockistan.files.wordpress.com/2012/12/img_4428.jpg" align="center" alt="" width="600" / ja sitten suurempi kuin -merkki.

Ensin siis tuo img kertoo, että tule kuva, src:n jälkeen kirjoitetaan kuvan webbiosoite, sitten tulee tarkennuksia. Tässä esimerkiksi align tarkoittaa, mihin kohtaan kuva tulee, alt tarkoittaa tekstiä joka näytetään jos kuva ei lataudukaan ja width kuvan leveyttä pikseleissä.

Jos sulla lukee vaikka align="right", niin kuva näkyy blogin oikeassa reunassa. Voit käsin vaihtaa sen align="center".

(Tämän pystyy luultavasti tekemään myös Muokkaa-moodissa ihan vaan kuvaa klikkaamalla ja sieltä asetuksia säätämällä.)

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset